- Doteraz nevypovedaný príbeh milovaného tímu
- Grapefruit & Hops – Becherovka rozširuje ponuku likérov o novinku s príchuťou grepu a chmeľu
- Becherovka vstupuje do novej éry. Na trh uvádza 7x destilovanú vodku
- Novinky pre krásu od Marionnaud
- Nechajte slnko vstúpiť do vášho života. S náramkami KUTA by Dara, budete žiariť energiou oceánu.
Majstrovstvá mladých somelierov Slovenska.

Po úspešnej minuloročnej suťaži Vitis Trophée Junior sa uskutočnil už druhý ročník talentovaných mladých somelierov Slovenska. Somelierska súťaž určená pre študentov sa konala v priestoroch Strednej odbornej školy hotelových služieb a obchodu v Nových Zámkoch. Najvyššie ocenenie získal Adam Fabián z Nových Zámkov. Organizátorom podujatia bola spoločnosť Hubert J.E. a záštitu nad podujatím prevzala Asociácia somelierov Slovenskej republiky.
Cieľom súťaže pre študentov stredných škôl, somelierov a pracovníkov v oblasti gastronómie do 21 rokov, bolo podporiť talenty, ktoré prišli predviesť svoje somelierske umenie. Víťazom Vitis Trophée Junior sa stal Adam Fabián z Nových Zámkov, ktorý sa na minulý rok umiestnil na druhej priečke. Na druhom mieste skončila minuloročná víťazka Karin Kovácsová z Nových Zámkov a na treťom mieste Natanael Ševčík z Trenčína.
Súťaž pozostávala z písomnej teoretickej a praktickej časti. V teste si účastníci preverili svoje znalosti v oblasti vinárstva a vinohradníctva na Slovensku. V praktickej časti súťažiaci určovali dve aromatické vzorky vôní, opisovali senzorické vlastnosti jednej vzorky vína a mali správne zoradiť vzorky podľa intenzity chuti. Praktickú časť uzavrela ukážka servisu vína. Traja najlepší, ktorí dosiahli v celkovom súčte disciplín najvyšší počet bodov, postúpili do finále.
Vo finále si mladí somelieri zmerali sily v štyroch disciplínach – v prvej disciplíne odporúčali vhodný nápoj k vybranému menu. Druhou v poradí bola oprava chýb vo vínnom lístku. Tretia disciplína pozostávala z popisu senzorických vlastností vína. Poslednou, štvrtou disciplínou, bola skúška zručností v servise šumivého vína.